Dordrechts Winterboek

dordrechts-winterboek-in-blik

In de zomer van 2016 ontwikkelde auteur Caty Groen uit Dordrecht een leuk plan. Schrijvers werden opgeroepen een bijdrage te leveren voor een verhalenwedstrijd rondom het Dordrechts Winterboek, een uniek boek-in-blik, met fraaie ansichtkaarten van illustrator Jan Hensema. Zo kwam het dat ik in de warme zomer mijn verhaal Schilder je droom schreef. Schilder je droom is een sfeervolle wintervertelling die zich afspeelt in en om het Dordrechts Museum. Een verhaal over afscheid nemen en opnieuw beginnen, met een kunstzinnig tintje. Tot mijn grote verrassing hoorde ik tijdens de boekpresentatie in boekhandel Vos & Van der Leer op 5 november dat ik de winnaar was van de verhalenwedstrijd.
Heel bijzonder om mee te maken. Ik ben er trots op om samen met dertig schrijvers in dit mooie boek te mogen staan.

Meer informatie over het Dordrechts Winterboek:

Reserveer nu hét ultieme feestdagencadeau van 2016 bij boekhandel Vos & Van der Leer!
In het papieren cadeautasje (met een stempel van de Voorstraathaven) tref je een uniek boek-in-blik aan plus een envelop met 5 winterse ansichtkaarten van Dordrecht, getekend door Jan Hensema.
In het Dordrechts Winterboek is het een en al winterse gezelligheid voor volwassenen met puzzels, lekkere recepten met een Dordts accent, Dordtse fotopuzzels, Dordtse wintertekeningen van Jan Hensema, knutseltips voor de feestdagen en nog veel meer. Ook staan er dertig Dordtse winterverhalen en -gedichten in, geschreven door deelnemers aan de schrijfwedstrijd voor het Dordrechts Winterboek.

Het boek zit in een prachtig blik met op het deksel een winterse afbeelding van de Dordtse Damiatebrug, getekend door Jan Hensema.
Mis de cadeautas niet, want op=op!
En dat alles voor maar 19,95 euro. Reserveren kan ook via een bericht naar ons op Facebook, Twitter of Instagram. En bellen naar de winkel kan natuurlijk ook: 078-6489911.

Advertenties